Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012



And when the lands slides, and when the planets die that's when I come back, when I come back to you...
And when the sun cools, and when the stars fall  that's when I come back, when I come back to you
And when the war machines rust eternally, that's when I come back, when I come back to you

And when your heart bleeds for a love that's dead like me that's when I come back, when I come back to you...

9 σχόλια:

  1. Εγώ να δεις πόσο βαρέθηκα να χάνω ανθρώπους, και δε μιλάω για γκομενικά ... αλλά ξέρεις, όλα στο πρόγραμμα είναι, ο καθένας με το ρόλο του. Άλλοι είναι για να μείνουν πολύ, άλλοι λιγότερο και άλλοι είναι απλά ένα σκαλοπάτι για να πατήσεις και να πας λίγο παρακάτω -a stepping stone δηλαδή για να το πω στα ελληνικά :p

    Ξημερώνει καινούρια μέρα τώρα *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μ'άρεσε το τελευταίο! Όντως, ξημέρωσε με ήλιο. Φιλάκια κοριτσάκι μου!

      Διαγραφή
  2. αμ...έτσι γίνεται...θα περάσεις πολλά τέτοια μέχρι να βρεις το λιμάνι!!!! υπομονή...να ξέρεις πως μέσα από τέτοιες εμπειρίες μαθαίνεις ;-) Φιλάκια Αναστασάκι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνω κάτω όλοι έχουμε βιώσει παρόμοιες καταστάσεις...
    εμένα κάποτε κάποιος σταμάτησε να μου μιλάει γιατί του έβαλε λόγια μια φίλη....αδιαφόρησα ώσπου γύρισε ο τροχός και μου μίλησε μόνος του....δεν το είπα ποτέ σε εκείνη βέβαια...και μετά από καιρό πάνω σε ένα τσακωμό μας που έβαλε και τέλος στη φιλία μας μου πέταξε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρω (που είχε πει σε εκείνον για μένα) και αρνήθηκε να γίνει συγκεκριμένη....τελείωσα μια φιλία, βρήκα πάλι έναν άνθρωπο που σήμαινε κάτι και μετά προχώρησα!!!!
    ελπίζω να γυρίσει ο τροχός και για σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, αυτα τα βράδια που μιλας για ωρες... Αχ! Και άλλο ένα αχ σε αυτούς που μια μέρα τους βάρεσε η πετριά το κεφάλι και αποφασίσανε να μην σου ξαναμιλήσουν!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα έχεις δίκιο.
    Κι εγώ βαρέθηκα να χάνω άτομα που αγαπάω μα μην ξεχνάς πως η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ουφ
    με ψυχοπλάκωσε αυτή η μουσική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ό,τι κάποιοι ανθρώποι που γνωρίζεις φιλικά, ή και ερωτικά δεν μπορούν να καταλάβουν την λέξη νοιάζομαι και κοιτάνε με βάση των δικών τους συμφερόντων, με δικά τους κριτήρια και στο τέλος ίσως να χαθεί μια φιλία ή κάτι ερωτικό. Δεν καταλαμβαίνουν πως είσαι στην ζωή τους γιατί νοιάζεσαι γι’αυτούς, μετά από ένα εγωιστικό χαρακτήρα πως μπορούν να καταλάβουν αν ενδιαφέρεσαι γι’αυτούς ή όχι θα τα δουν όλα μέσα από αυτό που τους συμφέρει και μετά την κάνουν από μόνοι τους ίσως και χωρίς λόγο. Και εγώ αυτό πιστεύω η ζωή είναι ένας τροχός που γυρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή