Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Across the universe

Γεια σας φίλοι μου... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! ♥ Εντάξει, μην φωνάζετε, ξημερώνει 16 του Γενάρη στην Ελλάδα, η γιορτή μου είπαν κρατάει 40 μέρες οπότε δεν έχω αργήσει και πολύ θαρρώ!
Νομίζω η χρονιά που έφυγε δεν ήταν τόσο καλή όσο θά'θελα αλλά χάρηκα γιατί γνώρισα έστω και μέσω του διαδικτύου άτομα με τα οποία είτε ήρθαμε κοντά είτε γνωριστήκαμε μέσω αυτών που γράφουμε εδώ, στην μπλογκόσφαιρα!
Αναφερόμενη εδώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν σας, γράφετε όλοι τόσο όμορφα κείμενα και χαίρομαι που τα διαβάζω, ακόμη κι αν δεν κάνω κάποιο σχόλιο να ξέρετε τα διαβάζω. :)
Τώρα να αναφερθώ σε σελίδες εκτός του blogspot. Είναι μια κοπέλα, τι κοπέλα δηλαδή! Κοπελάρα! ;-) Καταλαβαίνει ό,τι κι αν γράψω και δεν ξέρει και τίποτα, δεν της έχω πει τίποτα, αυτό είναι το θέμα... Απλά καταλαβαινόμαστε! Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι η Έλενα. Θα της αφιερώσω λοιπόν αυτό το ποστ και θα ευχηθώ και στην Έλενα και σε σας και σε μένα να έχουμε καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία κι έρωτα βρε παιδιά! Καληνύχτα μου, μας, σας...

Α και Έλενα, αυτή η νύχτα με το καλό φαΐ, το καλό κρασί και την καλή μουσική θα γίνει μέσα στο 2012... Πρέπει...!!! ♥

Τα φιλιά μου σε όλους.
Αναστασία :)

5 σχόλια:

  1. Καλώς το Αναστασάκι :))
    Καλή χρονιά κορίτσι μου, να χεις πάντα τέτοιους φίλους να τους χαίρεσαι! Ας είναι αυτή η χρονιά καλύτερη από την περσινή και ότι επιθυμείς να το κυνηγήσεις :)
    Φιλάκια **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου κοριτσάκι μου :))
    Επίση! Μακάρι αυτή η χρονιά να μας φέρει ό,τι καλό δεν ήρθε το '11... Φιλάκια, καλό ξημέρωμα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα να πανε καλα το 2012! :)
    καλη βδομαδα Αναστασια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. My dear sweet little girl...have a happy-colourfull new year!!!
    Xairomai para polu pou gnwristikame estw kai diadiktuaka kai pragmatika elpizw na brethoume kai apo konta kapoia stigmi(an kai i apostasi Kriti-Athina einai lg megali)...Sending you sweet kisses and hopefull wishes..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη χρονιά και σ' εσένα Αναστασία.
    Όντως είναι κάποια άτομα με τα οποία-πως να το πω-υπάρχει χημεία,νιώθεις άνετα μαζί τους ακόμα κι αν δεν τα ξέρεις καλά =)
    καλό σου βράδυ ;*

    ΑπάντησηΔιαγραφή